Blog peribadi seorang bernama ujang

Wednesday, September 26, 2012

Koleksi Topi Buat Babygirl Gua

Koleksi topi yang gua beli untuk babygirl gua ini adalah sempena nak pergi LONDON pada 9/10/12 ni..hihi.., sebab apa gua pergi LONDON boleh baca SINI <---

Gambar semua curi dekat entri YANA..hahahaha 


1 .TOPI SEMPOI

 

 
Topi ni agak sempoi dan gua rasa dah macam lelaki pulak anak gua pakai topi ni..hahaha 

2. Topi Pink
 
Topi ni gua suka sebab bila babygirl gua pakai kelihatan agak comel..kalah wo gua punya comel..hahahha 

3. Topi RAP

Ni lagi satu topi yang bila pakai babygirl gua nampak macam lelaki..tapi kalau dah pakai baju perempuan orang ingat lelaki juga gua rasa nak tampar jer..('',) 

4 Topi Bunga

Topi ni gua tak pasti ada beli ke tidak...ke YANA pakai dan main amik gambar jer..hahahah 


5. Topi ARSENAL


Yezza...topi ni paling gua suka gila sebab ada lambang ARSENAL..!!!!  bendalah ni gua tak beli topi sahaja tapi 1 set baju dah seluar Arsenal untuk babygirl gua.., susah wo cari pakaian baby arsenal yang gua selalu jumpa Mengyu dan Chelsea..tak best langsung..nasib baik ada jumpa Arsenal...hihi


**************************

Topi ni gua beli dekat Kenanga Wholesale City, berdekatan dengan penjara pudu...murah gak la shooping sini...tapi kalau orang kaya dorang nak butik2 jer orang sederhana macam gua ni jer tak kisah shooping dekat sini...hahahaha

Sekian..Peace (~_^)v


p/s : tak sabor nak bercuti ke LONDON..pestime naik kapal terbang jauh2..hahaha

8 Comments
Comments

8 comments:

Mira Adzlia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cumilnye :)

D i n said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pnya comey hahaha mintak cubit sedash dua hehe

YanaUjang said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

klu ada s3 kan xyah nk curik2 gbr org..upload gbr sendiri je..instagram laghik..lalala~

eima said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku dengki ngan ko ..... mencik
beli ke aku hadiah pastu kirim ke datin ...aku sumbang vote tau 2 kali aku vote...hahahhahaha

MAY said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

siyes comey giler budak kecik ni....bl g kenange nih?last week pun me n hubby ke sane..tp kat sane bli byk dpt la murah byk kan..takat beli 1..em...sedehhh..

ishiko said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waa...
nasib baik ujang buat entri ni...
penat refresh belog k.yana xdapat2 tgk gambar bby girl pkai topi.

ARSENALLLLL .. yeah

Nurul Akmal said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aloooo comelnyer...

potia casadelarossa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

susah nak beza muka anak ko ni ikut sape... lebih kurang muka ko dgn bini ko jek.... tp comey ank ko ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang